Közel kétezren látogatták meg az elmúlt hetekben a Köztes átmenetek – a drog interaktív kiállítást Csíkszeredában

Jöttek a csíkszeredai fiatalok, hoztak csoportokat Gyergyóból, Sepsiszentgyörgyről, sőt, Marosvásárhelyről is jött egy busznyi érdeklődő ifjú, mellettük pedig nagyon sokan jöttek, csoportokba verődve vagy egy-egy diákcsoporthoz csatlakozva, felnőttek. Számunkra is meglepő volt, milyen sokakat érdekelt a drogok, függőségek világa...Szakembereket, pedagógusokat, szülőket egyaránt.

Tapasztalataink? Millió... Egy posztba nem fér bele. A visszajelzésekből tudjuk, sikerült különleges élményt nyújtanunk sokaknak, akik eljöttek a kiállításra. És nekünk is sikerült maradandó élményeket szereznünk. Talán csak azt sajnáljuk, hogy – bár minden nap reggeltől estig csoportokat vezettünk – nem tudtunk fogadni mindenkit, aki eljött volna. Ám ebben is van valami jó: meggyőződtünk, hogy ezt folytatnunk kell. És folytatni fogjuk!

Ja, és amit még fontos tudni: a fantasztikus kiállítás és annak igen jóindulatú és segítőkész tulajdonosa valamint a mi szakmai tudásunk és lelkesedésünk korántsem lett volna elég ahhoz, hogy ez a program Csíkszeredában elérhetővé váljon. Kellett ehhez a városi önkormányzat, a gyermekvédelem, az ifjúsági igazgatóság pozitív hozzáállása és támogatása, hiszen ilyen horderejű programok csak ilyen mértékű összefogással valósíthatók meg. És kellett Sógor Csaba európai parlamenti képviselő önzetlen, hathatós támogatása is, akárcsak azé a pár csíkszeredai vállalkozóé, akik érezték ennek a programnak a fontosságát. 

Köszönjük!

Kategória:

Elérhetőségünk

Románia, Hargita megye, Csíkszereda, Szék út 147. (Jakab Antal Ház)

 

Mobil: (004) 0754872640

E-mail: aradategyesulet@gmail.com

Facebook: Áradat Egyesület

Klikk ide >>

Támogatás

Ha szeretné támogatni az egyesületünket, akkor az alábbi számlaszámokon megteheti:

RO33RNCB015211507465000 (RON) 

RO06RNCB0152115074650002 (HUF)

Kapcsolat

Amennyiben kérdése, észrevétele van akkor megírhatja nekünk. Klikk ide.