Evenimente

„Iubirea lui Dumnezeu: slujire”- exerciţii spirituale cu scopul vindecării interioare

Acest curs – exerciţiu spiritual - ne oferă posibilitatea de a experimenta creativitatea iubirii dumnezeieşti; constituie un prilej de a fi vindecaţi de rănile care împiedică relaţia noastră cu Dumnezeu şi de a creşte în iubire.

Autocunoaştere şi orientare vocaţională pentru tineri

Întâlniri cu scop de autocunoştere şi orientare profesională la asociaţa „Revărsarea”/„Aradat”. Este o serie de 8 întâlniri, a căror temă este cunoşterea de sine şi orientarea profesională. Se adresează acelor tineri care ar dori să-şi dezvolte capacitatea de autocunoaştere şi s-au angajat în procesul descoperirii propriilor valori şi capacităţi. Întâlnirile încep la data de 6 februarie, iar întâlnirea concluzivă va avea loc la data de 26 martie.

Exerciţiu spiritual bazat pe rugăciune de vindecare interioară

Acest eveniment a fost găzduit de Centrul de Studiu şi Formare pentru Adulţi Jakab Antal din Şumuleu, fiind publicizat sub numele de „Exerciţiu spiritual de vindecare”. La acest exerciţiu au participat aproximativ 150 de participanţi permanenţi. Invitatul şi îndrumătorul acestor exerciţii a fost Josip Loncar, soţ şi tată de familie de naţionalitate croată, fondatorul uneia din comunităţile aparţinând Reînnoirii Carismatice din Croaţia.

Abonare la RSS - Evenimente